Kyllingsalat med ovnsbakt selleri, kylling, tomater og oliven



 Du trenger (For 1 personer)
  • 1 kylling filet
  • 100 g sellerirot
  • 50 g salat
  • 100 g småtomater
  • 5 svarte oliven
  • 2 ts kaldpresset rapsolje
 Sennepsvinaigrette
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 dl jomfruolivenolje
  • 1 ss hvitvinseddig
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 liten håndfull bredbladet persille

Slik gjør man:
  1. Kok kyllingfileten i lettsaltet vann i 30 minutter. 
  2. Skjær sellerirot i terninger og legg i en skål med rapsolje, salt og pepper. Vend godt. Legg på et stekepapir i en ildfast form, og stek på 200 grader i 25 minutter.
  3. Skyll og slyng salaten ren og tørr. Skjær tomater i båter. 
  4. Anrett salaten med tomater, selleri, kylling og oliven.
  5. Pisk dressing og hell noen dråper over retten.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          474 kcal
Protein           35 g
Fett              30,6 g
Karbohydr    19,2 g
Kostfiber        7,1 g

Kommentarer