Du trenger (For 1 personer)
- 1 kylling filet
- 100 g sellerirot
- 50 g salat
- 100 g småtomater
- 5 svarte oliven
- 2 ts kaldpresset rapsolje
- 1 ts dijonsennep
- 1 dl jomfruolivenolje
- 1 ss hvitvinseddig
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 liten håndfull bredbladet persille
Slik gjør man:
- Kok kyllingfileten i lettsaltet vann i 30 minutter.
- Skjær sellerirot i terninger og legg i en skål med rapsolje, salt og pepper. Vend godt. Legg på et stekepapir i en ildfast form, og stek på 200 grader i 25 minutter.
- Skyll og slyng salaten ren og tørr. Skjær tomater i båter.
- Anrett salaten med tomater, selleri, kylling og oliven.
- Pisk dressing og hell noen dråper over retten.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 474 kcal
Protein 35 g
Fett 30,6 g
Karbohydr 19,2 g
Kostfiber 7,1 g
Kostfiber 7,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar