Du trenger (For 1 personer)
- 100 g asparges
- 75 g laks
- 1 liten håndfull dill
- 50 g fullkornpasta
- havsalt og nykvernet pepper
- kaldpresset rapsolje
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1 ss finrevet parmesan
Slik gjør man:
- Kok pastaen som anvist på pakken. Bruk 1 ts salt pr liter vann og 100 g paste.
- Legg asparges i en skål, aalte og hell over litt rapsolje og kokende vann. La stå i et par minutter før vannet helles av.
- Kutt laksen i munnfullstore biter og stek raskt på alle sider.
- Kutt tillen.
- Hell av vannet til pastaen når den er al dente.
- Vend olivenolje, pasta, dill, laks og parmesn på svak varme i et par minutter.
- Smak til med salt og pepper
- Anrett med aspargesen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 424 kcal
Protein 30,7 g
Fett 15,9 g
Karbohydr 43,5 g
Kostfiber 7,6 g
Kostfiber 7,6 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar