Pasta med laks, asparges og dill



Du trenger (For 1 personer)
  • 100 g asparges
  • 75 g laks
  • 1 liten håndfull dill
  • 50 g fullkornpasta
  • havsalt og nykvernet pepper
  • kaldpresset rapsolje
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • 1 ss finrevet parmesan

Slik gjør man:
  1. Kok pastaen som anvist på pakken. Bruk 1 ts salt pr liter vann og 100 g paste.
  2. Legg asparges i en skål, aalte og hell over litt rapsolje og kokende vann. La stå i et par minutter før vannet helles av.
  3. Kutt laksen i munnfullstore biter og stek raskt på alle sider.
  4. Kutt tillen.
  5. Hell av vannet til pastaen når den er al dente.
  6. Vend olivenolje, pasta, dill, laks og parmesn  på svak varme i et par minutter.
  7. Smak til med salt og pepper 
  8. Anrett med aspargesen.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          424 kcal
Protein         30,7 g
Fett              15,9 g
Karbohydr    43,5 g
Kostfiber         7,6 g

Kommentarer