Du trenger (For 1 personer)
- 15 g perlebygg
- 100 g ramanosalat
- 100 g laks
- 1 liten håndfull dill
- 2 ss gresskarfrø
- 0,75 dl skyr
- 2 ts sitronsaft
- havsalt og nykvernet pepper
- Kok perlebygg som anvist på pakken. Avkjøl
- Risk gresskarfrøenei en tørr panne og avkjøl dem.
- Skyll og slyng salaten tørr.
- Rør skyr med sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Skjær salaten i strimler. Vend dem i skyren.
- Skjær laksen i terninger og stek lett på alle sider.
- Anrett salaten med laksebiter, perlebygg, dill og gresskarfrø.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 418 kcal
Protein 39,9 g
Fett 20,3 g
Karbohydr 21,5 g
Kostfiber 4,3 g
Kostfiber 4,3 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar