Cæsarsalat med laks, perlebygg, dill & gresskarfrø




Du trenger (For 1 personer)
  • 15 g perlebygg
  • 100 g ramanosalat
  • 100 g laks
  • 1 liten håndfull dill
  • 2 ss gresskarfrø
  • 0,75 dl skyr
  • 2 ts sitronsaft
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Kok perlebygg som anvist på pakken. Avkjøl
  2. Risk gresskarfrøenei en tørr panne og avkjøl dem.
  3. Skyll og slyng salaten tørr.
  4. Rør skyr med sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Skjær salaten i strimler. Vend dem i skyren.
  5. Skjær laksen i terninger og stek lett på alle sider.
  6. Anrett salaten med laksebiter, perlebygg, dill og gresskarfrø.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          418 kcal
Protein             39,9 g
Fett                  20,3 g
Karbohydr        21,5 g
Kostfiber            4,3 g

Kommentarer