Du trenger (For 1 personer)
- 200 g erter
- en håndfull sitronmelisse
- 2 kamskjell
- en liten håndfull erteskudd
- 2,5 ts jomfruolivenolje
- 1 ss finhakket sjalottløk
- 3 dl grønnsaksbuljong
- 2 ts kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 sitron
- Varm opp olje i en kjele, tilsett løken og stek blank og myk.
- Tilsett ertene, og hell i grønnsaksbuljong.
- La suppen småkoke i 5 min.
- Blend med rapsolje og sitronmelisse. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Stek kamskjell i olivenolje på sterk varme i 1 min på hver side.
- Anrett suppen med kamskjell, litt revet sitronskall og erteskudd.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 418 kcal
Protein 28,3 g
Fett 20,6 g
Karbohydr 35,5 g
Kostfiber 10,1 g
Kostfiber 10,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar