- 150 g jordbær
- 1 liten håndfull sitronmelisse
- 1 liten håndfull basilikum
- 1 liten håndfull mynte
- 4 halve pekannøttkjerner
- mørk balsamicoeddik
- nykvernet pepper
- 1,5 dl skyr
- 1/4 vaniljestang
- 1 ts akasiehonning
- Rens jorbærene og del dem i to eller fire. Legg i en skål. Drypp litt basilikum over og litt pepper.
- Rør skyr med vanilke og honning.
- Finskjær sitronmelisse, basilikum og mynte og vend sammen med jordbærene.
- Rist pekannøttene og hakk dem grovt.
- Anrett jordbærene med krem og nøtter.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 292 kcal
Protein 20,9 g
Fett 11,8 g
Karbohydr 27,5 g
Kostfiber 3,9 g
Kostfiber 3,9 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar