Kokossuppe med kylling, sopp, chili & koriander



Du trenger (For 1 personer)
  • 75 g sjampinjong
  • 175 g kyllingfilet
  • 1 dl kokosmelk
  • 1 liten håndfull koriander
  • 3,5 dl kylling/grønnsaksbuljong
  • 1 ts finrevet ingefær
  • havsalt og nykværnet pepper
  • 1/4 rød chili
Slik gjør man:
  1. Skjær soppen i fire.
  2. Skjær kylling i munnfullstore biter.
  3. Varm opp buljong og tilsett ingegær. 
  4. Tilsett kylling, og soppen til slutt. 
  5. La suppen småkoke i 10 min.
  6. Tilsett kokosmelk og la suppen være gjennomvarm. Smak til med salt og pepper.
  7. Anrett suppen med tynne skiver chili og koriander.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi            460 kcal
Protein             41 g
Fett                27,6 g
Karbohydr      12,9 g
Kostfiber          0,7 g

Kommentarer