Du trenger (For 1 personer)
- 75 g sjampinjong
- 175 g kyllingfilet
- 1 dl kokosmelk
- 1 liten håndfull koriander
- 3,5 dl kylling/grønnsaksbuljong
- 1 ts finrevet ingefær
- havsalt og nykværnet pepper
- 1/4 rød chili
- Skjær soppen i fire.
- Skjær kylling i munnfullstore biter.
- Varm opp buljong og tilsett ingegær.
- Tilsett kylling, og soppen til slutt.
- La suppen småkoke i 10 min.
- Tilsett kokosmelk og la suppen være gjennomvarm. Smak til med salt og pepper.
- Anrett suppen med tynne skiver chili og koriander.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 460 kcal
Protein 41 g
Fett 27,6 g
Karbohydr 12,9 g
Kostfiber 0,7 g
Kostfiber 0,7 g

Kommentarer
Legg inn en kommentar