Du trenger (For 1 personer)
- 1 andebryst
- 100 g rødkål
- 1 appelsin
- 1 lime
- 100 g brokkoli
- 5 valnøttkjerner
- 1 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 dl ekstra lett melk (evt kokosmelk)
- soyasaus
- kaldpresset rapsolje
- Rist valnøttkjerner i en tørr panne og avkjøl.
- Fjern fettet på andebrystet, og skjær resten i munnfullstore biter.
- Brun i panne med olivenolje, og krydre med salt og pepper. Senk varmen og stek videre i ca 10 min.
- Hell i melken, og la kjøttet ligge og bli kremet i ca 5 min. Gi sausen litt farge med soyasaus, og smak til med salt og pepper.
- Snitt rødkålen fint, og filitrer lime og appelsin. Drypp resterende saft over kålen, og dryss litt salt over.
- Legg brokkoli i en kjele med noen dråper rapsolje og litt salt. Hell over kokende vann, gi et oppkok, og hell av vannet.
- Anrett kjøttet med råkostsalat med sitrusfrukter og valnøtter, drypp over litt rapsolje. Og med brokkolien ved siden av.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 512 kcal
Protein 40,1 g
Fett 23,2 g
Karbohydr 40,6 g
Kostfiber 8,8 g
Kostfiber 8,8 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar