Du trenger (For 1 personer)
- 1 kyllinglår
- 1/3 spisskål
- 100 g kantalupmelon
- 1/4 rød chili
- 20 g geitefeta
- Havsalt og nykvernet pepper
- sitron
- 25 g fullkornpasta/spagetti
- Salte og pepre kyllinglåret og legg i en ildfast form. Sett i ovnen på 200 grader i 40 minutter.
- Snitt spisskålen fint, med rivjern. Drypp rapsolje over kålen og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Skjær fruktkjøttet i terninger.
- Skjær chili i fine ringer, og fjern frøene.
- Bland spisskål med melon og chili, anrett med smuldret fetaost.
- Anrett kyllingen med spisskålsalaten og pasta.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 465 kcal
Protein 36,7 g
Fett 18,6 g
Karbohydr 42 g
Kostfiber 7,9 g
Kostfiber 7,9 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar