Kylling med melonsalat & geitefeta




Du trenger (For 1 personer)
  • 1 kyllinglår
  • 1/3 spisskål
  • 100 g kantalupmelon
  • 1/4 rød chili
  • 20 g geitefeta
  • Havsalt og nykvernet pepper
  • sitron
  • 25 g fullkornpasta/spagetti
Slik gjør man:
  1. Salte og pepre kyllinglåret og legg i en ildfast form. Sett i ovnen på 200 grader i 40 minutter.
  2. Snitt spisskålen fint, med rivjern. Drypp rapsolje over kålen og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  3. Skjær fruktkjøttet i terninger.
  4. Skjær chili i fine ringer, og fjern frøene.
  5. Bland spisskål med melon og chili, anrett med smuldret fetaost.
  6. Anrett kyllingen med spisskålsalaten og pasta.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi              465 kcal
Protein             36,7 g
Fett                  18,6 g
Karbohydr         42 g
Kostfiber           7,9 g

Kommentarer