Du trenger (For 1 personer)
- 1 fennikel
- 150 g lammefilet
- 50 g bløtlagte og kokte kikerter
- 50 g salat, rød ekeblad, frisésalat
- 1 liten håndfull mynteblader
- 2 ts jomfruolivenolje
- sitronsaft
- havsalt og nykvernet pepper
- litt smør
- 0,75 del jomfruolivenolje
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 ts dijonsennep
- Skjær fennikel tynt og kok den mør i vann. Hell av vannet (Spar på noe).
- Klapp kjøttet tørt, salte og pepre. Stek kjøttet i smør i 4-8 min på hverside. Pakk inn i bakepapir og kjøkkenhåndkle.
- Skyll og slyng salaten. Anrett med kikerter, mynte og litt dressing.
- Blend fennikel med litt olje vann til en puré. Smak til med sitrion, salt og pepper.
- Skjær kjøttet i skiver, og anrett med pureen og salaten.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 486 kcal
Protein 41,3 g
Fett 21,9 g
Karbohydr 37,2 g
Kostfiber 11,4 g
Kostfiber 11,4 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar