Omelett med erter, ost og brønnkarse


Du trenger (For 1 personer)
  • 150 g sukkererter
  • 30 g ferskost
  • 1 håndfull brønnkarse
  • kaldpresset rapsolje
  • 2 egg
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Ha ertene i en kjele, drypp over rapsolje, salte og hell kokende vann over. Gi et raskt oppkok og hell straks av vannet.
  2. Riv osten.
  3. Pisk eggene med litt salt.
  4. Stek omeletten i olje på middels varme, snu med et fat og stek på andre siden.
  5. Fordel osten på omeletten og la den smelte. 
  6. Legg ertene på omeletten og brett den.
  7. Anrett med brønnkarse på toppen.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi                  373 kcal
Protein                  32 g
Fett                       20,1 g
Karbohydr             21 g
Kostfiber               8,9 g

Kommentarer