Du trenger (For 1 personer)
- 150 g sukkererter
- 30 g ferskost
- 1 håndfull brønnkarse
- kaldpresset rapsolje
- 2 egg
- 1 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- Ha ertene i en kjele, drypp over rapsolje, salte og hell kokende vann over. Gi et raskt oppkok og hell straks av vannet.
- Riv osten.
- Pisk eggene med litt salt.
- Stek omeletten i olje på middels varme, snu med et fat og stek på andre siden.
- Fordel osten på omeletten og la den smelte.
- Legg ertene på omeletten og brett den.
- Anrett med brønnkarse på toppen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 373 kcal
Protein 32 g
Fett 20,1 g
Karbohydr 21 g
Kostfiber 8,9 g
Kostfiber 8,9 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar