- 100 g erter
- 25 g sugar snaps erter
- 25 g sukkererter
- 200 g torskefilet
- 1 håndfull mynte
- 1 ss kalpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ss akasiehonning
- 1 ss hvitvineddik
- 75 g ferskpoteter
- Legg torsken i en ildfast form, og stek i ovnen på 200 grader i 10-12 minutter.
- Ha erter i en kjele, drypp over rapsoje og salte. Hell over kokende vann, gi et oppkok og hell av vannet umiddelbart.
- Blend mynteblader med rapsolje, honning og eddik. Smak til med salt og pepper.
- Kok potetene
- Anrett fisken med erter, poteter og myntesausen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 468 kcal
Protein 46,8 g
Fett 14,4 g
Karbohydr 42 g
Kostfiber 8,5 g
Kostfiber 8,5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar