Du trenger (For 1 personer)
- 25 g hvite bønner
- 1 rødbete
- 200 g torskefilet
- havsalt og nykvernet pepper
- jomfruolivenolje
- 2 ts balsamikoeddik
- 1 sitron
- 2 ts akasiehonning
- 1 liten håndfull bredbladet persille
- Kok bønnene møre.
- Skrell rødbeten og skjær i ultratynne skiver på et rivjern.
- Pensle skivene med olje pisket med balsamicoeddik, krydre med salt og pepper.
- Legg torskefileten i en ildfast form, og stek i ovnen på 200 grader i 12 min.
- Skjær sitronen i skiver, og stek dem kort på begge sider i en teskje olivenolje. Drypp litt honning over skivene og vend dem.
- Anrett sitronskiver med torsk og rødbetvcarpaccio med hvite bønner og persille.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 485 kcal
Protein 45,5 g
Fett 18,6 g
Karbohydr 38,1 g
Kostfiber 8,4 g
Kostfiber 8,4 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar