Ovnsbakt torsk med rødbetcarpaccio og hvite bønner



Du trenger (For 1 personer)
  • 25 g hvite bønner
  • 1 rødbete
  • 200 g torskefilet
  • havsalt og nykvernet pepper
  • jomfruolivenolje
  • 2 ts balsamikoeddik
  • 1 sitron
  • 2 ts akasiehonning
  • 1 liten håndfull bredbladet persille
Slik gjør man:
  1. Kok bønnene møre.
  2. Skrell rødbeten og skjær i ultratynne skiver på et rivjern.
  3. Pensle skivene med olje pisket med balsamicoeddik, krydre med salt og pepper.
  4. Legg torskefileten i en ildfast form, og stek i ovnen på 200 grader i 12 min.
  5. Skjær sitronen i skiver, og stek dem kort på begge sider i en teskje olivenolje. Drypp litt honning over skivene og vend dem. 
  6. Anrett sitronskiver med torsk og rødbetvcarpaccio med hvite bønner og persille.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          485 kcal
Protein             45,5 g
Fett                  18,6 g
Karbohydr        38,1 g  
 Kostfiber           8,4 g

Kommentarer