Du trenger (For 1 personer)
- 250 g cherrytomater, gjerne i flere farger
- 50 g fullkornpasta
- 15 g valnøttkjerner
- 1 liten håndfull bredbladet persille
- 1 fedd hvitløk
- 2 ts jomfruolivenolje
- parmesan
- Sett ovnen på 200 grader. Legg tomater i en ildfast form, og stek dem i 10 min.
- Kok pasta i rikelig med vann og litt salt.
- Rist valnøtter i en tørr panne. Hakk dem.
- Hakk persille og hvitløk grovt, bland med olje og litt salt. Krydre med pepper. Bland sammen med nøttene
- Anrett pasta med grov pesto, ovnsbakte tomater og parmesan.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 470 kcal
Protein 15,7 g
Fett 23,5 g
Karbohydr 54,3 g
Kostfiber 9,5 g
Kostfiber 9,5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar