Pasta med grov pesto av valnøtter, persille, hvitløk & ovnsbakte tomater



Du trenger (For 1 personer)
  • 250 g cherrytomater, gjerne i flere farger
  • 50 g fullkornpasta
  • 15 g valnøttkjerner
  • 1 liten håndfull bredbladet persille
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ts jomfruolivenolje
  • parmesan
 Slik gjør man:
  1. Sett ovnen på 200 grader. Legg tomater i en ildfast form, og stek dem i 10 min.
  2. Kok pasta i rikelig med vann og litt salt. 
  3. Rist valnøtter i en tørr panne. Hakk dem.
  4. Hakk persille og hvitløk grovt, bland med olje og litt salt. Krydre med pepper. Bland sammen med nøttene
  5. Anrett pasta med grov pesto, ovnsbakte tomater og parmesan.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          470 kcal
Protein             15,7 g
Fett                  23,5 g
Karbohydr       54,3 g
Kostfiber           9,5 g

Kommentarer