Quinoasalat med kylling, tomater, koriander og karse



Du trenger (For 1 personer)
  • 30 g quinoa
  • 125 g kokt kylling
  • 200 g små tomater
  • 1 liten håndfull koriander
  • 1 håndfull brønnkarse
  • 2 vårløk
  • 1 ts kaldpresset rapsolje
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • sitron
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Kok quinoa i lettsaltet vann. 
  2. Riv kyllingfilet i mindre biter.
  3. Skjær tomater og vårløk.
  4. Kutt krydderplaner grovt.
  5. Vend quinoa med kylling, tomater, løk, krydderurter og de to oljene. Smak til med sitron, salt og pepper.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi               400 kcal
Protein             32,6 g
Fett                  14,5 g
Karbohydr        37,7 g
Kostfiber            5,6 g

Kommentarer