Du trenger (For 1 personer)
- 30 g quinoa
- 125 g kokt kylling
- 200 g små tomater
- 1 liten håndfull koriander
- 1 håndfull brønnkarse
- 2 vårløk
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- 1 ts jomfruolivenolje
- sitron
- havsalt og nykvernet pepper
- Kok quinoa i lettsaltet vann.
- Riv kyllingfilet i mindre biter.
- Skjær tomater og vårløk.
- Kutt krydderplaner grovt.
- Vend quinoa med kylling, tomater, løk, krydderurter og de to oljene. Smak til med sitron, salt og pepper.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 400 kcal
Protein 32,6 g
Fett 14,5 g
Karbohydr 37,7 g
Kostfiber 5,6 g
Kostfiber 5,6 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar