Du trenger (For 1 personer)
- 20 g rød quinoa, evt lys eller svart
- 1 kyllingfilet
- 1/2 rosa grapefrukt
- 1 håndfull brønnkarse
- 100 g hvitkål
- 1 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 9 mandler
- 1/2 ts og 1 ss kaldpresset rapsolje
- 1/2 ts agavesirup eller akasiehonning
- 1/4 ts støtte tørkede chiliflak
Slik gjør man:
- Kok quinoa som anvist på pakken og avkjøl den.
- Skjær kylingen i terninger og rist dem i olivenoljen. Krydre med salt og pepper.
- Rist mandlene i en tørr panne, og ha i 1/2 ts rapsolje, honning sammen med chiliflak og litt salt. Rør godt, og legg mandlene til avkjøling.
- Filitrer grapefrukten og samle opp saften.
- Finhakk halvparten av brønnkarsen og bland med en spiseskje rapsolje og en spiseskje av saften fra grapefrukten. Smak til med salt og pepper.
- Snitt kålen ultrafint og anrett med kylling, grapefrukt, quinoa, mandler, brønnkarse og brønnkarsedressingen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 490 kcal
Protein 32,2 g
Fett 27,1 g
Karbohydr 32,7 g
Kostfiber 5,3 g
Kostfiber 5,3 g

Kommentarer
Legg inn en kommentar