Du trenger (For 1 personer)
- 1 kyllingfilet
- 30 g risottoris
- 100 g sukkererter
- 1 liten håndfull erteskudd
- 2 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ss finhakket sjalottløk
- 2 ss tørr hvitvin
- 1,5 dl vann
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- 10 g parmesan
- Pensle kyllingen med olivenolje, salte og pepre. Stek på høy varme til den er gyllen på begge sider. Sett i ovnen på 190 grader i 12 minutter.
- Varm olivenolje i en kjele, tilsett løk i terninger og stek til løken er myk og blank.
- Tilsett ris og rør.
- Tilsett vann og hvitvin, og rør kontinuerlig i 15 min til risen er kokt.
- Tilsett rapsolje og parmesan.
- Hell erter i en kjele, drypp over rapsolje og salte. Hell kokende vann over og gi et raskt oppkok, før vannet helles av.
- Tilsett ertene i risottoen sammen med parmesan
- Anrett kylling i skiver med risotto og erteskudd. Kvern litt pepper over.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 480 kcal
Protein 38,1 g
Fett 19,2 g
Karbohydr 41,9 g
Kostfiber 6,3 g
Kostfiber 6,3 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar