Sitrussalat med Skyrkrem & Lakris


Du trenger (For 1 personer)
  • 1/2 rosa grapefrukt
  • 1/2 gul grapefrukt
  • 1 liten appelsin
  • 2 ts raw lakrispulver
  • 1 liten håndfull frisk mynte
  • 7 hele hasselnøttkjerner
  • 1,5 dl skyr
  • 1 ss vann
  • 1 ts akasiehonning
  • 1/4 vaniljestang
Slik gjør man:
  1. Rist hasselnøttkjernene i stekepannen, og rull dem mellom håndflatene, slik at skallet løsner.Del kjernene i to.
  2. Rør skyr med melk, honning og vaniljekorn. Sett kremen kaldt.
  3. Filitrer sitrusfruktene og anrett med skyrkrem, lakrispulver, hasselnøtter og mynte.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          250 kcal
Protein           15,4 g
Fett                  5,3 g
Karbohydr      37,2 g
Kostfiber          4,5 g

Kommentarer