Du trenger (For 1 personer)
- 7 tørkede einebær
- 125 g kalvekjøtt i strimler (filet eller mørbrad)
- 1/4 spisskål
- 3/4 kokosmelk
- 200 g brokkolibuketter
- 3 vårløk evt 1 liten løk eller 1 sjarlottløk
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1 ts karri
- 1 ts grurkemeie
- 1 5 finrevet ingefær
- 1 dl grønnsaksbuljong
- havsalt og nykvernet pepper
- kaldpresset rapsolje
- 15 g fullkornpasta
- Skjær lølken i skiver, varm olivenolje i en kjele, og stek løkskivene blanke og myke. Ha i kuttede einebær, karri, gurkemeie og ingefær i løken og vend godt.
- Ha i kjøttet og vend det godt i ca 1 min.
- Snitt spisskål, og ha i kjelen med buljong og litt salt. La retten putre i 5-10 min til kjøttet er mørt.
- Tilsett kokosmelk og vend alt til det har en kremkonsistens. Smak til med salt og pepper.
- Kok pasta som anvist på pakken.
- Ha brokkolibuketter i en kjele, med litt salt og rapsolje over. Hell over kokende vann og la stå i 2-4 min.
- Anrett retten med pasta og brokkoli.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 607 kcal
Protein 47,8 g
Fett 26,2 g
Karbohydr 52,4 g
Kostfiber 14 g
Kostfiber 14 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar