Du trenger (For 1 personer)
- 1 rød paprika
- 1 appelsin
- 7 svarte oliven med stein
- 1 kvast mynte
- 150 g oksemørbrad eller mager oksefilet
- havsalt og nykvernet pepper
- 2 ts olivenolje
- 1 ts smør
- 3 grillede og flådde paprika
- 1 fedd hvitløk
- 30 g skåldede mandler
- 3 ss jomfruolivenolje
- Skjør paprika i tynne skiver.
- Skjær appelsin i tynne skiver.
- Anrett paprika og appelsin med mynte og oliven.
- Blend sammen ingredienser i romescosausen.
- Stek kjøttet i olje og litt smør i 4 min på hver side. Salte og pepre.
- Server kjøttet med paprika, appelsin, mynte og oliven, og romescosaus.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 324 kcal
Protein 35,6 g
Fett 11,3 g
Karbohydr 23 g
Kostfiber 5,9 g
Kostfiber 5,9 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar