Fylte paprika



Du trenger (For 1 personer)
  • 1 stor paprika
  • 125 g karbonadedeig
  • 1 liten bukett frisk timian
  • 15 g quinoa
  • 1 sjarlottløk
  • 2 ss havregryn
  • 2 ss ekstra lett melk
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Sett ovnen på 180 grader.Skjær av toppen på paprikaen og spar den. Rens paprikaen.
  2. Rør kjøtt sammen med løk, havregryn, melk, salt, pepper og timian..
  3. Fyll farsen i paprikaen, og legg i en ildfast form med toppen på siden.
  4. Stek paprikaen i 40-50 minutter.
  5. Ta ut og server med lokket på toppen. 
  6. Kok og skyll quinoa og server sammen med paprikaen

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi              352 kcal
Protein            33,5 g
Fett                   9,1 g
Karbohydr       36,5 g
Kostfiber              5 g

Kommentarer