Du trenger (For 1 personer)
- 1 stor paprika
- 125 g karbonadedeig
- 1 liten bukett frisk timian
- 15 g quinoa
- 1 sjarlottløk
- 2 ss havregryn
- 2 ss ekstra lett melk
- havsalt og nykvernet pepper
- Sett ovnen på 180 grader.Skjær av toppen på paprikaen og spar den. Rens paprikaen.
- Rør kjøtt sammen med løk, havregryn, melk, salt, pepper og timian..
- Fyll farsen i paprikaen, og legg i en ildfast form med toppen på siden.
- Stek paprikaen i 40-50 minutter.
- Ta ut og server med lokket på toppen.
- Kok og skyll quinoa og server sammen med paprikaen
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 352 kcal
Protein 33,5 g
Fett 9,1 g
Karbohydr 36,5 g
Kostfiber 5 g
Kostfiber 5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar