Du trenger (For 1 personer)
- 1 ts finrevet ingefær
- 150 g røtter, rødbete og persillerot
- 1 liten håndfull bredbladet persille
- 125 g karbonadedeig
- 2 ss kokt quinoa
- 100 g gulrot
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- 1 ss finrevet løk
- 1 ss ekstra lettmelk
- havsalt og nykvernet pepper
- Skjær røttene i staver og ha i en bolle med rapsolje,salt og pepper. Stek på bakepapir på 200 grader i 20 minutter.
- Skyll og tørk persille og vend i resten av olje, og legg på kjøkkenpapir.
- Ha persillen sammen med rotfruktene de siste minuttene.
- Rør karbonadedeig med quinoa, ingefær, løk, melk, salt og pepper. Stek i ca 12 minutter.
- Anrett røtter med persille og kjøttboller
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 378 kcal
Protein 32,8 g
Fett 11,7 g
Karbohydr 40,4 g
Kostfiber 9,7 g
Kostfiber 9,7 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar