Kjøttboller med stekte rotfrukter



Du trenger (For 1 personer)
  • 1 ts finrevet ingefær
  • 150 g røtter, rødbete og persillerot
  • 1 liten håndfull bredbladet persille
  • 125 g karbonadedeig
  • 2 ss kokt quinoa
  • 100 g gulrot
  • 1 ts kaldpresset rapsolje
  • 1 ss finrevet løk
  • 1 ss ekstra lettmelk
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Skjær røttene i staver og ha i en bolle med rapsolje,salt og pepper. Stek på bakepapir på 200 grader i 20 minutter.
  2. Skyll og tørk persille og vend i resten av olje, og legg på kjøkkenpapir.
  3. Ha persillen sammen med rotfruktene de siste minuttene.
  4. Rør karbonadedeig med quinoa, ingefær, løk, melk, salt og pepper. Stek i ca 12 minutter.
  5. Anrett røtter med persille og kjøttboller

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi               378 kcal
Protein             32,8 g
Fett                  11,7 g
Karbohydr       40,4 g  
Kostfiber            9,7 g

Kommentarer