Du trenger (For 1 personer)
- 100 g spinat
- 2 vaktelegg
- 100 g kveite
- 100 g potet
- 1 ss mel
- 1 ss skyr
- 1 eggehvite
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 egg
- 1 ts rapsolje
- 1 ts jomfruolivenolje
- Skyll spinaten og ha i en kjele, og rør den over varme tilden er redusert. Renn av vannet i en sil.
- Kok vaktelegg i 3 min.
- Skrell poteter og skjær i skiver. Kok dem møte, og mos dem med en gaffel.
- Pisk eggehviten stiv med en klype salt.
- Rør most potet med egg, og deretter mel, skyr, olje og litt salt og pepper. Rør forsiktig inn eggehviteten. Stek to store pannekaker gyldne.
- Stek kveite på 190 grader i en ildfast form i 12 minutter.
- Anrett potetblinis med spinat, kveite og vaktelegg.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 425 kcal
Protein 30,5 g
Fett 28,8 g
Karbohydr 13,2 g
Kostfiber 2,5 g
Kostfiber 2,5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar