Kyllingsandwich med avokado og pesto



Du trenger (For 1 personer)
  • 1/4 avokado
  • 1 kyllingfilet
  • 1 potte basilikum
  • 1/2 fullkornsrundstykke
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 50 g pinjekjerner
  • 1 dl finrevet parmesan
  • 1 dl jomfruolivenolje
  • 1 dl kaldpresset rapsolje
  • 1 sitron
Slik gjør man:
  1. Kok kylling i lettsaltet vann i 15 minutter og avkjøl.
  2. Blend basilikum med ristede pinjekjerner, parmesan og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  3. Del rundstykket og rist det .
  4. Smør begge sider med pesto.
  5. Skjær avokado i tynne skiver og kyllingen i tynne skiver. Dander på rundstykket og legg sammen lokket.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi               363 kcal
Protein             31,7 g
Fett                  17,5 g
Karbohydr        21,9 g
Kostfiber           3,5 g

Kommentarer