Du trenger (For 1 personer)
- 1/4 avokado
- 1 kyllingfilet
- 1 potte basilikum
- 1/2 fullkornsrundstykke
- havsalt og nykvernet pepper
- 50 g pinjekjerner
- 1 dl finrevet parmesan
- 1 dl jomfruolivenolje
- 1 dl kaldpresset rapsolje
- 1 sitron
- Kok kylling i lettsaltet vann i 15 minutter og avkjøl.
- Blend basilikum med ristede pinjekjerner, parmesan og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Del rundstykket og rist det .
- Smør begge sider med pesto.
- Skjær avokado i tynne skiver og kyllingen i tynne skiver. Dander på rundstykket og legg sammen lokket.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 363 kcal
Protein 31,7 g
Fett 17,5 g
Karbohydr 21,9 g
Kostfiber 3,5 g
Kostfiber 3,5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar