Du trenger (For 1 personer)
- 2 ts ultrasmå ingefærterninger
- 125 g kalvemørbrad
- 3 vårløk
- 150 g rosenkål
- 2 ss soyasaus
- 2 ss sitronsaft
- 2 ss østerssaus
- 1 ss ultrafint skåret sjalottløk
- 1 ss jomfruolivenolje
- 1 ts smør
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- Legg kjøttet i en marinade av ingefær, østersays, soyasuas, sitronsaft, salt og pepper. Legg kaldt i 30 min.
- Skjær vårløk i tynne skiver, og bland med finskåret sjalottløk.
- Del rosenkål og fjern de ytterste bladene. Legg i en kjele og drypp over litt rapsolje. Hell over kokende vann og gi et raskt oppkok. Ta kjelen av platen og hell av vannet.
- Stek kjøttet i ca8 min. Ha i all løken de siste minuttene.
- Hell marinaden over kjøttet på slutten og kok opp. Pakk kjøttet i aluminiumsfolie og la hvile i 5 minutter.
- Del kjøttet i skiver og anrett med rosenkål, marinade og løk.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 431 kcal
Protein 34,1 g
Fett 21,4 g
Karbohydr 29,6 g
Kostfiber 7,1 g
Kostfiber 7,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar