Du trenger (For 1 personer)
- 1/2 avokado
- 200 g torskefilet
- 1 lime
- 1 liten håndfull bredbladet persille
- 150 g små poteter
- 2 ts kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- Kutt poteter i 4 og ha i en ildfast form. Pensle med olje, salte og pepre. Stek i 30 minutter på 200 grader.
- Legg torsken i en ildfast form, salte og pepre og stek i 12 minutter på 200 grader.
- Skjær avokado i fine skiver og drypp over lime.
- Anrettt torsken med limeskiver på toppen, avokadoskiver og poteter på siden. Dryss over persille.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 452 kcal
Protein 41,9 g
Fett 17,6 g
Karbohydr 34,5 g
Kostfiber 5,5 g
Kostfiber 5,5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar