Ovnsbakt torsk med avokado, lime og poteter




Du trenger (For 1 personer)
  • 1/2 avokado
  • 200 g torskefilet
  • 1 lime
  • 1 liten håndfull bredbladet persille
  • 150 g små poteter
  • 2 ts kaldpresset rapsolje
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Kutt poteter i 4 og ha i en ildfast form. Pensle med olje, salte og pepre. Stek i 30 minutter på 200 grader.
  2. Legg torsken i en ildfast form, salte og pepre og stek i 12 minutter på 200 grader.
  3. Skjær avokado i fine skiver og drypp over lime.
  4. Anrettt torsken med limeskiver på toppen, avokadoskiver og poteter på siden. Dryss over persille.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi              452 kcal
Protein            41,9 g
Fett                 17,6 g
Karbohydr       34,5 g
Kostfiber           5,5 g

Kommentarer