Råkost salat med rødbeter, hvite bønner og persille



Du trenger (For 1 personer)
  • 50 g hvite bønner
  • 150 g rødbete
  • 1 kvast bredbladet persille
  • 1 ts rødvinseddik
  • 50 g gulrot
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 ts kaldpresset rapsolje
Slik gjør man:
  1. Varm opp bønnene.
  2. Skrubb og riv gulrot og rødbetene.
  3. Skjær hvitløk og persille fint og tilsett rødvinseddik, olivenolje og rapsolje.
  4. Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          332 kcal
Protein             13,9 g
Fett                  10,1 g
Karbohydr        38,2 g
Kostfiber           14,2 g

Kommentarer