Du trenger (For 1 personer)
- 200 g rødbeter
- 2 ts rødvinseddik
- 1 stilk bredbladet persille
- 1 fedd hvitløk
- 1 rødløk
- 50 g potet
- 50 g gulrot
- 1 ss jomfruolivenolje
- 0,5 l grønnsaksbuljong
- sitron
- havsalt og nykvernet pepper
- 3 ss skyr
- Skjær av 1/4 av rødløken og spar. Skjær resten av løken og hvitløken grovt.
- Skjær potet, gulrot og rødbeter grovt i terninger.
- Varm olje og stek løken myk og blank.
- Tilsett potet-, gulrot- og rødbetterninger og rør godt.
- Spe med væsken og la suppen småkoken i 15 min.
- Finhakk resten av rødløken og hak persille fint.
- Blend suppen med eddik og varm den opp til den er gjennomvarm. Smak til med sitron, salt og pepper.
- Anrett suppen med skyr, persille og rødløk.
Næringsinnhold pr. porsjon (1/2 porsjon)
Energi 237 kcal
Protein 8,6 g
Fett 9,9 g
Karbohydr 31,3 g
Kostfiber 5,5 g
Kostfiber 5,5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar