Du trenger (For 1 personer)
- 150 g grillet og flådd rød paprika
- 1/2 boks flådde og hakkede tomater
- 100 g kokt kylling
- 1 stilk basilikum
- 1 sjarlottløk
- 3 dl kyllingbuljong
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ss finrevet parmesan
- Skjær løk i små ternigner og stek myk i olivenolje.
- Tilsett tomater.
- Kutt paprikakjøttet i terninger og tilsett i kjelen.
- Ha i buljong og la småkoke i 5 min.
- Rør inn en ts olje, og smak til med salt og pepper.
- Anrett suppen med revet kyllingkjøtt og parmesan, og frisk basilikum på toppen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 401 kcal
Protein 32,4 g
Fett 20,3 g
Karbohydr 24,7 g
Kostfiber 4,4 g
Kostfiber 4,4 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar