Du trenger (For 1 personer)
- 1 tykk skive bacon
- 150 g mørbrad av hort, evt ytrefilet av okse
- 100 g hvitkål
- 100 g brune sjampinjonger
- 1 kvast bredbladet persille
- 1 gul løk
- 2 ts jomfruolivenolje
- 1 ss søt paprika
- 1/2 boks tomater, hakkede
- 1 ss tomatpuré
- 1 laurbærblad
- havsalt og nykvernet pepper
- Skjær bacon i terninger og stek dem
- Skjær løk i terninger, og fres dem blanke i olje.
- Skjær kjøttet i terninger og brun det sammen med paprika i terninger og bacon.
- Tilsett strimlet hvitkål og rør godt.
- TIlsett hakkede tomater og tomatpuré sammen med 1-2 dl vann og laurbærblad. La putre i 10 minutter.
- Skjær soppen i fire og tilsett i kjelen. La putre i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 547 kcal
Protein 56,8 g
Fett 22,2 g
Karbohydr 34,9 g
Kostfiber 9,2 g
Kostfiber 9,2 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar