Du trenger (For 1 personer)
- 100 g aubergine
- 250 g cherrytomater
- 1 ss sherry-balsamico
- 150 g kyllingfilet
- 50 g squash
- persille
- 1/2 løk
- 1,5 dl grønnsaksbuljong
- 1 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 sitron
- Skjær løken i små terninger og auberginen i litt større terninger. Stek dem myke i 1 ts olivenolje. Salte og pepre.
- La tomater ligge i kokende vann i ca 1 minutt. Ta dem opp, rens dem og ha i kjelen med løk og aubergine.
- Spe med buljong og kok opp.
- Blend suppen og smak til med eddik, salt og pepper. La avkjøle i en time på kjøkkenbenken.
- Skjær kylling i tynne skiver og stek i olivenolje.
- Skjær squashen i tynne skiver og stek gyllen.
- Skyll persille og tørk.
- Anrett suppen med squash, persille og sitron, og kylling på siden.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 426 kcal
Protein 35,2 g
Fett 22,3 g
Karbohydr 25,3 g
Kostfiber 7,1 g
Kostfiber 7,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar