Gazpacho med kylling



Du trenger (For 1 personer)
  • 100 g aubergine
  • 250 g cherrytomater
  • 1 ss sherry-balsamico
  • 150 g kyllingfilet
  • 50 g squash
  • persille
  • 1/2 løk
  • 1,5 dl grønnsaksbuljong
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 sitron
Slik gjør man:
  1. Skjær løken i små terninger og auberginen i litt større terninger. Stek dem myke i 1 ts olivenolje. Salte og pepre.
  2. La tomater ligge i kokende vann i ca 1 minutt. Ta dem opp, rens dem og ha i kjelen med løk og aubergine.
  3. Spe med buljong og kok opp.
  4. Blend suppen og smak til med eddik, salt og pepper. La avkjøle i en time på kjøkkenbenken.
  5. Skjær kylling i tynne skiver og stek i olivenolje.
  6. Skjær squashen i tynne skiver og stek gyllen.
  7. Skyll persille og tørk.
  8. Anrett suppen med squash, persille og sitron, og kylling på siden.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi               426 kcal
Protein             35,2 g
Fett                  22,3 g
Karbohydr        25,3 g  
Kostfiber            7,1 g

Kommentarer