Du trenger (For 1 personer)
- 250 g gulrøtter, gjerne i flere farger
- 150 g svinekotelett
- 1 liten håndfull kjørvel
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1 ss akasiehonning
- havsalt og nykvernet pepper
- Revet skall fra 2 sitroner
- 1 dl olivenolje
- 1 dl hvitvinseddik
- 200 g brun farin
- 2 ss havsalt
- 280 g konsentrert tomatpure
- 4 ss dijonsennep
- 4 ss wochestershiresaus
- 1 ss søt paprika
- 30 kvernpepper
- Rør alle ingrediensene til grillsausen sammen. Smør på kjøttet.
- Skjær gulrøttene i staver og ha dem i en kjele med rapsolje og litt salt. Hell over kokende vann, og hell straks av vannet. La gulrøttene renne av i en dørslag.
- Stek kjøttet.
- Rist gulrøttene i olivenolje i en stekepanne. Når de begynner å få litt farge tilsettes agavehoinning. Rør kontinuerlig til de er glaserte.
- Anrett kjøt og gulrøtter med kjørvel.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 473 kcal
Protein 33,1 g
Fett 22,6 g
Karbohydr 38,6 g
Kostfiber 7,5 g
Kostfiber 7,5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar