Du trenger (For 1 personer)
- 40 g røde linser
- 75 g karbonadedeig
- 1 håndfull brønnkarse (Spirer)
- 2 ts revet ingefær
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1 ss finhakket løk
- 1 fedd hvitløk
- 150 g gulrot
- 4 dl grønnsaksbuljong
- 2 ss konsentrert tomatpué
- 1 sitron
- 2 ts kaldpresset rapsolje
- Kok 20 g linser i halvparten av tiden som står på pakken.
- Rør dem med kjøtt, løk, salt og pepper.
- Form små kjøttboller med en teskje, og ha i kokende vann. La putre i ca 10 min.
- Skjær hvitløk og gulrot i fine terninger.
- Varm olivenolje i en kjele.
- Stek løk og hvitløk blank og myk,ha i gulroterningene og vend godt.
- Ha i buljong og tomat og la suppen småkoke i 15 min.
- Blend med rapsolje og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Anrett suppen med kjøttboller og karse spirer
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 468 kcal
Protein 30,9 g
Fett 18,3 g
Karbohydr 49,5 g
Kostfiber 8,7 g
Kostfiber 8,7 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar