Du trenger (For 1 person)
- 1 sjarlottløk
- 150 g shitakesopp
- 5 skiver ingefær
- 4 kamskjell
- 1 liten bukett koriander
- 2 ts ekstra jomfruolivenolje
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 5 dl grønnsaksbuljong
- Skjær løken i fine ringer, fres den i 1 ts olivenolje og krydre med salt og pepper.
- Skjær soppen i skiver og tilsett sammen med ingefærskivene. Hell i buljong og la suppen småkoke i 5 min.
- Stek kamskjell i 1 ts olivenolje i varm panne i 1 min på hver side.
- Smak til suppen og anrett med kamskjell, rapsolje og koriander.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 371 kcal
Protein 23,7 g
Fett 17,2 g
Karbohydr 32,5 g
Kostfiber 4,1 g
Kostfiber 4,1 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar