Kamskjellsuppe med sopp og ingefær



Du trenger (For 1 person)
  • 1 sjarlottløk
  • 150 g shitakesopp
  • 5 skiver ingefær
  • 4 kamskjell
  • 1 liten bukett koriander
  • 2 ts ekstra jomfruolivenolje
  • 1 ts kaldpresset rapsolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 5 dl grønnsaksbuljong
 Slik gjør man:
  1. Skjær løken i fine ringer, fres den i 1 ts olivenolje og krydre med salt og pepper.
  2. Skjær soppen i skiver og tilsett sammen med ingefærskivene. Hell i buljong og la suppen småkoke i 5 min.
  3. Stek kamskjell i 1 ts olivenolje i varm panne i 1 min på hver side.
  4. Smak til suppen og anrett med kamskjell, rapsolje og koriander.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          371 kcal
Protein         23,7 g
Fett              17,2 g
Karbohydr    32,5 g
Kostfiber        4,1 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer