Du trenger (For 1 personer)
- 1 liten purre
- 1,5 ss røde linser
- 10 g kokte kikerter
- koriander
- 1/2 ts gurkemeie
- 1/4 løk
- 1 gulrot
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1/4 ts støtt chiliflak
- 4 dl kyllingbuljong
- 1 dl hakkede tomater
- 1 ss konsentrert tomatpuré
- 5 mandler
- havsalt og kvernet pepper
- Skjær løk og gulrot i terninger.
- Kutt purren i skiver.
- Stek løken og gulrot myk og blank. Tilsett chili og gurkemeie.
- Spe med buljong. La småkoke i 10 minutter og rør inn en ss olje.
- Tilsett moste tomater, tomatpuré og linser. Kok i 10 minutter til linsene er aldente.
- Rist mandler og kikerter i en tørr panne. Hakk mandler grovt. Smak til med salt, pepper og chili.
- Anrett med kikerter, mandler og koriander.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 402 kcal
Protein 12,9 g
Fett 21,5 g
Karbohydr 45 g
Kostfiber 9,9 g
Kostfiber 9,9 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar