Du trenger (For 1 personer)
- 125 g brokkolibuketter
- 15 g revet gruyére
- 25 g røykelaks
- 1 liten håndfull babyspinat
- kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 2 egg
- 1 ts jomfruolivenolje
- Legg brokkolibuketter i en kjele og hell over noen dråper rapsolje og litt salt. Hell over kokende vann, og la stå i 1 min. Hellover i en sil.
- Pisk eggene med en gafel og litt salt og pepper. Stek to små omeletter og fordel brokkoli og ost over.
- Stek til de er ferdige og sett i ovnen på 200 grader til eggemassen på toppen stivner og osten blir litt gratinert.
- Anrett med spinat og røykelaks.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 475 kcal
Protein 32,8 g
Fett 28,6 g
Karbohydr 25,9 g
Kostfiber 7 g
Kostfiber 7 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar