Miniomeletter med brokkoli, røykelaks og revet ost



Du trenger (For 1 personer)
  • 125 g brokkolibuketter
  • 15 g revet gruyére
  • 25 g røykelaks
  • 1 liten håndfull babyspinat
  • kaldpresset rapsolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 2 egg
  • 1 ts jomfruolivenolje
Slik gjør man:
  1. Legg brokkolibuketter i en kjele og hell over noen dråper rapsolje og litt salt. Hell over kokende vann, og la stå i 1 min. Hellover i en sil.
  2. Pisk eggene med en gafel og litt salt og pepper. Stek to små omeletter og fordel brokkoli og ost over.
  3. Stek til de er ferdige og sett i ovnen på 200 grader til eggemassen på toppen stivner og osten blir litt gratinert.
  4. Anrett med spinat og røykelaks.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi               475 kcal
Protein             32,8 g
Fett                  28,6 g
Karbohydr        25,9 g
Kostfiber               7 g

Kommentarer