Du trenger (For 1 personer)
- 1/2 gul paprika
- 1/2 rød paprika
- 1 squash
- 250 g torskefilet
- 1 liten bunt dill
- 1 liten bunt gressløk
- 1 kvast bredbladet persille
- 1 ss jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 sitron
- kaldpresset rapsolje
- Skjær paprika i små biter.
- Kutt squash i lange, tynne strimler med manolinjern. Pensle med olivenolje og stek paprika og squash. Salte og pepre.
- Legg fisken i en ildfast form og stek i 12 minutter på 200 grader. Drypp over litt sitrion og salt.
- Finhakk krydderurtene. Drypp over rapsolje og sitron.
- Server fisken med krydderurter over med paprika og squash.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 419 kcal
Protein 52,8 g
Fett 16,7 g
Karbohydr 17,3 g
Kostfiber 5,18g
Kostfiber 5,18g
Kommentarer
Legg inn en kommentar