Ovnsbakt torsk med grillet squarsh og paprika



Du trenger (For 1 personer)
  • 1/2 gul paprika
  • 1/2 rød paprika
  • 1 squash
  • 250 g torskefilet
  • 1 liten bunt dill
  • 1 liten bunt gressløk
  • 1 kvast bredbladet persille
  • 1 ss jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 sitron
  • kaldpresset rapsolje
Slik gjør man:
  1. Skjær paprika i små biter.
  2. Kutt squash i lange, tynne strimler med manolinjern. Pensle med olivenolje og stek paprika og squash. Salte og pepre.
  3. Legg fisken i en ildfast form og stek i 12 minutter på 200 grader. Drypp over litt sitrion og salt.
  4. Finhakk krydderurtene. Drypp over rapsolje og sitron.
  5. Server fisken med krydderurter over med paprika og squash.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi             419 kcal
Protein             52,8 g
Fett                  16,7 g
Karbohydr       17,3 g  
Kostfiber           5,18g

Kommentarer