Du trenger (For 1 personer)
- 100 g søtpotet
- 200 g brokkolibuketer
- 25 g maiskorn
- 1 liten håndfull bredbladet persille
- 200 g biff av okse eller kalv
- kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 2 ts jomfruolivenolje
- 1 liten terning smør
- Skrell søtpoteter og skjør den i tynne skiver med mandolinjern. Legg på bakepapir, pensle med olje, salte og pepre. Stek på bakepapir i 30 min på 170 grader.
- Legg brokkolibuketter i en kjele og ha litt rapsolje over. Hell over kokende vann og legg på lokk.
- Krydre kjøttet med salt og pepper og stek i 2-3 minutter på hver side.
- Hel maisen i kjelen sammen med brokkoli og kok opp. Hell ut vannet.
- Anrett kjøttet med søtpotet frites og brokkolisalat med hakket persille over.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 460 kcal
Protein 53,7 g
Fett 14,9 g
Karbohydr 32,2 g
Kostfiber 8,6 g
Kostfiber 8,6 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar