Du trenger (For 1 personer)
- 100 g kalvefilet i strimler
- 1 orange paprika
- 1/4 rød chili
- 1/2 boks hakkede tomater
- 1 stilk bredbladet persille
- 1 liten løk
- jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 2 egg
- Skjær løk i små terninger og stek den myk og blank i to teskjeer med olivenolje.
- Skjær paprika i strimler og fres dem sammen med løken.Salte og pepre.
- Ha i kjøttet og rør godt.
- Tilsett tomater og skiver av chili. La puter til kjøttet er mørt.
- Pisk egg, finhakket persille, salt og pepper. Stek så eggepannekaken stabil på en siden før den vendes med en asjett.
- Legg på bakepapir og fyll med kjøttblandingen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 486 kcal
Protein 41,2 g
Fett 26,9 g
Karbohydr 23,1 g
Kostfiber 5,1 g
Kostfiber 5,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar