Du trenger (For 1 personer)
- 200 g kokt kalkunbryst
- 50 g salat, hjertesalat, ramano
- 200 g cherrytomater, gjerne flere farger
- 1 håndfull brønnkarse
- 2 ss ranchdressing
- 1 liten rødløk
- 2,5 dld kulturmelk
- 3 ss créme fraiche
- 2 ss majones
- 1 ts dijonsennep
- estragon, dill, persille og gressløk
- salt og pepper
- tabasco
- Lag dressingen.
- Skyll og slyng salaten tørr.
- Skjær løken i ringer.
- Anrett salat med kalkunkjøtt, tomater, løk, dressing og brønnkarse
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 347 kcal
Protein 45 g
Fett 8,4 g
Karbohydr 24,7 g
Kostfiber 4,1 g
Kostfiber 4,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar