Kalkunsalat



Du trenger (For 1 personer)
  • 200 g kokt kalkunbryst
  • 50 g salat, hjertesalat, ramano
  • 200 g cherrytomater, gjerne flere farger
  • 1 håndfull brønnkarse
  • 2 ss ranchdressing
  • 1 liten rødløk
Ranchdressing
  • 2,5 dld kulturmelk
  • 3 ss créme fraiche
  • 2 ss majones
  • 1 ts dijonsennep
  • estragon, dill, persille og gressløk
  • salt og pepper
  • tabasco
Slik gjør man:
  1. Lag dressingen.
  2. Skyll og slyng salaten tørr.
  3. Skjær løken i ringer.
  4. Anrett salat med kalkunkjøtt, tomater, løk, dressing og brønnkarse

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi            347 kcal
Protein             45 g
Fett                  8,4 g
Karbohydr      24,7 g  
Kostfiber          4,1 g

Kommentarer