Du trenger (For 1 person)
- 1 kyllingfilet
- 150 g ananas i terninger
- 1/2 rød chili
- 1 ts finrevet ingefær
- 1 rød miniromainesalat
- 1 liten gul løk
- 2 ts ekstra jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ss agavesirup
- 1 ss hvitvinseddik
- Skjær løk i små terninger og ha i en kjele med 1 ts olje og stek myk og blank. Ha i små chliteringer med ingefær, eddik, 1 ts olje og litt salt og pepper. La småkoke i 1 min.
- Tilsett ananas og sirup. (Spar litt ananas) La småputre i 10 min og smak til med salt og pepper.
- Skyll og slyng salat.
- Gni kylling med 1 ts olje, salt og pepper og stek på høy varme i 1 min og så 4-5 min på svak varme på hver side.
- Anrett salat med kylling, ananasrelish og rå ananasterninger.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 431 kcal
Protein 29,9 g
Fett 17,1 g
Karbohydr 42,0 g
Kostfiber 4,4 g
Kostfiber 4,4 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar