Kyllingsalat med ananasrelish



Du trenger (For 1 person)
  • 1 kyllingfilet
  • 150 g ananas i terninger
  • 1/2 rød chili
  • 1 ts finrevet ingefær
  • 1 rød miniromainesalat
  • 1 liten gul løk
  • 2 ts ekstra jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 ss agavesirup
  • 1 ss hvitvinseddik
 Slik gjør man:
  1. Skjær løk i små terninger og ha i en kjele med 1 ts olje og stek myk og blank. Ha i små chliteringer med ingefær, eddik, 1 ts olje og litt salt og pepper. La småkoke i 1 min.
  2. Tilsett ananas og sirup.  (Spar litt ananas) La småputre i 10 min og smak til med salt og pepper.
  3. Skyll og slyng salat.
  4. Gni kylling med 1 ts olje, salt og pepper og stek på høy varme i 1 min og så 4-5 min på svak varme på hver side. 
  5. Anrett salat med kylling, ananasrelish og rå ananasterninger.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          431 kcal
Protein         29,9 g
Fett              17,1 g
Karbohydr    42,0 g
Kostfiber        4,4 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer