Laksetartar med coleslaw



Du trenger (For 2 personer)
  • 250 g fersk laksefilet
  • 1/2 ts havsalt
  • 1 1/2 eggehvite
  • 2 ss fullkornsrismel
  • 1 ss hakket ingefær
  • 1 ts wasabipulver
  • 2ss hakket persille
  • finrevet skall fra 1 sitron
  • 1/2 ts rapsolje
Coleslaw
  • 1 fennikelrot
  • 2 stilker bladselleri
  • 1 gulrot
  • 2-3 ss skyr
  • 1 ss majones
  • 2-3 ts ingefærsaft
  • 1 ss ristede sesamfrø
Slik gjør man:
  1. Skjær laksen i små terninger og ha i en skål. 
  2. Tilsett eggehvite og litt salt. 
  3. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Form fasen til 4 flate biffer, og stek på svak varme i 3 min på hver side.
  4. Skjær alle grønnsaker til coleslaw i fine strimler. Vend inn rørt skyr med ingefærsaft og majones. Strø over sesamfrø.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          610 kcal
Protein           38,5 g
Fett                26,8 g
Karbohydr      60,3 g
Kostfiber        11,7 g er    13,9g

Kommentarer