Du trenger (For 2 personer)
- 250 g fersk laksefilet
- 1/2 ts havsalt
- 1 1/2 eggehvite
- 2 ss fullkornsrismel
- 1 ss hakket ingefær
- 1 ts wasabipulver
- 2ss hakket persille
- finrevet skall fra 1 sitron
- 1/2 ts rapsolje
- 1 fennikelrot
- 2 stilker bladselleri
- 1 gulrot
- 2-3 ss skyr
- 1 ss majones
- 2-3 ts ingefærsaft
- 1 ss ristede sesamfrø
- Skjær laksen i små terninger og ha i en skål.
- Tilsett eggehvite og litt salt.
- Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Form fasen til 4 flate biffer, og stek på svak varme i 3 min på hver side.
- Skjær alle grønnsaker til coleslaw i fine strimler. Vend inn rørt skyr med ingefærsaft og majones. Strø over sesamfrø.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 610 kcal
Protein 38,5 g
Fett 26,8 g
Karbohydr 60,3 g
Kostfiber 11,7 g er 13,9g
Kostfiber 11,7 g er 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar