Du trenger (For 1 personer)
- 75 g mango
- 75 g agurk
- 1/4 chili
- 80 g laksefilet
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ss hvitvinseddik
- 1/2 ts kaldpresset rapsolje
- 1 ts akasiehonning
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1/4 sitron
- Kutt mango og agurk i små terninger.
- Rens og finhakk chili.
- Bland mango, agurk og chili.
- Mariner mangosalaten med eddik, rapsolje og honning med salt og pepper.
- Stek laks i olivenolje på høy varme og så på lav varme.
- Anrett fisk med mangosalat og tynne sitronskiver.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 251 kcal
Protein 16 g
Fett 12,5 g
Karbohydr 20,1 g
Kostfiber 2,3 g
Kostfiber 2,3 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar