Stekt laks med mangosalat



Du trenger (For 1 personer)
  • 75 g mango
  • 75 g agurk
  • 1/4 chili
  • 80 g laksefilet
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1/2 ts kaldpresset rapsolje
  • 1 ts akasiehonning
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • 1/4 sitron
Slik gjør man:
  1. Kutt mango og agurk i små terninger.
  2. Rens og finhakk chili. 
  3. Bland mango, agurk og chili.
  4. Mariner mangosalaten med eddik, rapsolje og honning med salt og pepper.
  5. Stek laks i olivenolje på høy varme og så på lav varme.
  6. Anrett fisk med mangosalat og tynne sitronskiver.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi              251 kcal
Protein              16 g
Fett                12,5 g
Karbohydr      20,1 g
Kostfiber          2,3 g

Kommentarer