Du trenger (For 1 person)
- 100 g svin indrefilet
- 1 ts olivenolje
- 1/4 sitronsaft
- salt
- pepper
- 50 g syltet frukt eller fruktkompott
- 20 g valnøtter
- 75 g melne poteter
- 100 g epler
- 5 g smør
- rosmarin
- 200 g ovnsbakt aubergine
- 1 hvitløksbåt
- 2 ss eplesider
- 2 ss cultura
- 30 g ruccola
Slik gjør man
- Renskjær kjøttet og gni det inn med olje, sitron, salt og pepper. Smør med hakket syltet frukt eller fruktkompott, og dryss hakkede nøtter over. Rull fileten sammen, og knyt hyssing rundt. Stek i ildfast form på 200 grader i 25 min.
- Kutt poteter i store biter og kok i usaltet vann i 20 min. Skrell epler, og skjær dem i biter uten frøhus. Legg dem sammen med potetene de siste 5 min.
- Mos poteter og epler med smør, salt og pepper. Tilsett litt rosmarin.
- Stek aubergin mør i ovnen ved 170 grader i 25 min, rør den med knust hvitløk, eplesider, cultura, salt og pepper. Vend så in ruccola.
- Anrett potetmos til kjøtt og auberginsalaten.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 549 kcal
Protein 30,0 g
Fett 27,0 g
Karbohydr 53,0 g
Kostfiber 11,0 g
Kostfiber 11,0 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar