Du trenger (For 1 personer)
- 1/2 purre
- 150 magert svinekjøtt
- 1/2 spisskål
- 1 liten bunt timian
- worcestershiresaus
- 1 kvast bredbladet persille
- 1/4 løk
- 1 fedd hvitløk
- 2 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- Skjær løk i terninger og stek blank i olivenolje.
- Tilsett purre skåret i ringer, og spe med litt vann.
- Skjær kjøttet i tynne strimler, og tilsett i kjelen.
- Snitt kål og ha i kjelen.
- Tilsett timian og la putre i 15 min.
- Rør i en teskje olivenolje og smak til med wrocestershiresaus, salt og pepper.
- Anrett med persille.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 428 kcal
Protein 44 g
Fett 14,4 g
Karbohydr 35,7 g
Kostfiber 5 g
Kostfiber 5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar