Svinestuing med kål og persille




Du trenger (For 1 personer)
  • 1/2 purre
  • 150 magert svinekjøtt
  • 1/2 spisskål
  • 1 liten bunt timian
  • worcestershiresaus
  • 1 kvast bredbladet persille
  • 1/4 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Skjær løk i terninger og stek blank i olivenolje.
  2. Tilsett purre skåret i ringer, og spe med litt vann.
  3. Skjær kjøttet i tynne strimler, og tilsett i kjelen.
  4. Snitt kål og ha i kjelen.
  5. Tilsett timian og la putre i 15 min.
  6. Rør i en teskje olivenolje og smak til med wrocestershiresaus, salt og pepper.
  7. Anrett med persille.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi               428 kcal
Protein                44 g
Fett                  14,4 g
Karbohydr       35,7 g
Kostfiber              5 g

Kommentarer