Torsk med oliven og tomater


Du trenger (For 1 person)
  • 1 ts havsalt
  • 125 g torskefilet
  • 2 løk
  • klype sukker
  • 1 ts olivenolje
  • 1 boks flådde tomater
  • 3 kvister timian
  • 5 små svarte oliven 
  • 300 g brokkoli
  • 3 valnøtter
  • 1/2 sitron
  • 5 dråper valnøttolje
Slik gjør man:
  1. Krydre fisken med salt og la den stå kjølig i 30 min.
  2. Skjær løken i skiver og brun den forsiktig i olje. Tilsett tomater, salt, pepper, sukker og timian og la småkoke på svak varme i 15 min til det tykner.
  3. Hell sausen over fisken, pynt med oliven og stek i ovnen på 210 grade i 8 min.
  4. Damp brokkolibuketter i lettsaltet vann i 3 min, og dryss over hakkede valnøtter, sitronsaft og valnøttolje.
  5. Anrett fisken med brokkoliblandingen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          532 kcal
Protein         48,0 g
Fett              19,0 g
Karbohydr    52,0 g
Kostfiber      17,0 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer