Du trenger (For 1 person)
- 1 ts havsalt
- 125 g torskefilet
- 2 løk
- klype sukker
- 1 ts olivenolje
- 1 boks flådde tomater
- 3 kvister timian
- 5 små svarte oliven
- 300 g brokkoli
- 3 valnøtter
- 1/2 sitron
- 5 dråper valnøttolje
- Krydre fisken med salt og la den stå kjølig i 30 min.
- Skjær løken i skiver og brun den forsiktig i olje. Tilsett tomater, salt, pepper, sukker og timian og la småkoke på svak varme i 15 min til det tykner.
- Hell sausen over fisken, pynt med oliven og stek i ovnen på 210 grade i 8 min.
- Damp brokkolibuketter i lettsaltet vann i 3 min, og dryss over hakkede valnøtter, sitronsaft og valnøttolje.
- Anrett fisken med brokkoliblandingen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 532 kcal
Protein 48,0 g
Fett 19,0 g
Karbohydr 52,0 g
Kostfiber 17,0 g
Kostfiber 17,0 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar