Du trenger (For 1 personer)
Deig:
- 2–3 egg
- 400 g blomkål
- 15 g havsalt
- 200 g sopp (f.eks. kantareller)
- 50 g ost (fast)
- 100 g blomkål
- 1 håndfull bredbladet persille
- Litt jomfruolivenolje
- Del blomkålen i store biter, og legg dem i en kjøkkenmaskin eller blender med litt salt. Rør til konsistensen er som couscous.
- Ha i ett egg om gangen. Når du har en jevn masse, fordeles den på seks små runde pizzabunner på ca. 20 cm i diameter, på to bakeark.
- Stek bunnene med en gang i en forvarmet ovn i 20 minutter på 200 grader.
- Rens soppen med en børste, og varm en stekepanne skikkelig.
- Stek soppen gyllen i pannen i litt olje, før du heller det i en sil eller på kjøkkenpapir. Krydre med salt og pepper.
- Hakk persillen grovt, høvle ost over med en potetskreller, og skjær blomkålen i tynne skiver med en skarp kniv, eller riv den grovt.
- Når bunnene er ferdigstekt og fyllet er klart, anrettes pizzaene. Fordel soppen på bunnene, og strø høvlet ost, blomkål og persille over.
Næringsinnhold pr. pizza
Energi: 142 kcal
Protein: 8,4 g
Fett: 10 g
Karbohydrat: 7 g
Kostfiber: 3,8 g
Energi: 142 kcal
Protein: 8,4 g
Fett: 10 g
Karbohydrat: 7 g
Kostfiber: 3,8 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar