Råkostsalat med blåost, fiken og valnøtter



Du trenger (For 1 person)
  • 50 g rødkål
  • 50 g fennikel
  • 25 g salat, frisè eller ruccola
  • 1 frisk fiken
  • 30 g blåost (geitost, feta, parmesan eller gulost)
  • 1/2 rødløk
  • 15 g valnøtter
  • 1 kvast bredbladet persille
Dressing
  • 2 dl jomfruolivenolje
  • 1/2 dl hvitvinseddik
  • 1 ss dijonsennep
  • havsalt og nykvernet peper
Slik gjør man:
  1. Snitt kålen ultrafint og skjær rødløken i bittesmå terninger.
  2. Snrett kål og salat med løk, fiken, ost, valnøtter og persille.
  3. Piss sammen dressing og hell 1 ss over salaten.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          433 kcal
Protein         20,1 g
Fett              23,8 g
Karbohydr    39,5 g
Kostfiber        8,4 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer