Du trenger (For 1 person)
- 50 g rødkål
- 50 g fennikel
- 25 g salat, frisè eller ruccola
- 1 frisk fiken
- 30 g blåost (geitost, feta, parmesan eller gulost)
- 1/2 rødløk
- 15 g valnøtter
- 1 kvast bredbladet persille
- 2 dl jomfruolivenolje
- 1/2 dl hvitvinseddik
- 1 ss dijonsennep
- havsalt og nykvernet peper
- Snitt kålen ultrafint og skjær rødløken i bittesmå terninger.
- Snrett kål og salat med løk, fiken, ost, valnøtter og persille.
- Piss sammen dressing og hell 1 ss over salaten.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 433 kcal
Protein 20,1 g
Fett 23,8 g
Karbohydr 39,5 g
Kostfiber 8,4 g
Kostfiber 8,4 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar