Tomatsalat



Du trenger (For 1 person)
  • 200 g blandede tomater
  • 3 halvtørkede tomater
  • 2 myke soltørkede tomater
  • 1 ansjonsfilet
  • 1 ss frisk oregano
  • 1/2 sjarlottløk
  • 1 ts mørk balsamicoeddik
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
  1. Skjær friske tomater i skiver, båter og halvparter. 
  2. Mos halvtørkede tomater med ansjonsfileten og bland inn olje, eddik og salt og pepper.
  3. Skjør løk i ringer. 
  4. Anrett tomatene med løkringer og noen dråper dressing.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          322 kcal
Protein         14,8 g
Fett              12,6 g
Karbohydr    42,8 g
Kostfiber       10,6 g

Kommentarer