Salat med Chèvre og Bønner



Du trenger (For 1 personer)
  • 2 ss bløtlagte og kokte hvite bønner
  • 100 g grønner bønner
  • 1 hjertesalat
  • 3 valnøttkjerner
  • 3 små skiver geitost à 10 g
  • spiselige lavendelblomster
  • kaldpresset rapsolje
  • havsalt og kvernet pepper
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • 1 ss sennepsvinaigrette
Senneps vinaigrette
  • 2 dl jomfruolivenolje
  • 0,5 dl hvitvinseddigk
  • 1 ss sennep
  • havsalt og pepper

Slik gjør man:
  1. Kok de grønne bønnene i 2 min i lettsaltet vann og noen dråper rapsolje. La dem renne av og avkjøl i en sil.
  2. Gjør i stand salat og anrettt på en tallerken med bønnene.
  3. Stek osten i olivenolje på høy varme i en teflonpanne.
  4. Anrett osen på salaten.
  5. Strø valnøtter over salaten med dressingen og lavendel.
  6. Bland alle ingrediensene i vinaigretten

Næringsinnhold pr. porsjon (halv porsjon)
Energi             253 kcal
Protein             8,9 g
Fett                16,8 g
Karbohydr      20,4 g  
Kostfiber          6,1 g

Kommentarer