Du trenger (For 1 personer)
- 2 ss bløtlagte og kokte hvite bønner
- 100 g grønner bønner
- 1 hjertesalat
- 3 valnøttkjerner
- 3 små skiver geitost à 10 g
- spiselige lavendelblomster
- kaldpresset rapsolje
- havsalt og kvernet pepper
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1 ss sennepsvinaigrette
- 2 dl jomfruolivenolje
- 0,5 dl hvitvinseddigk
- 1 ss sennep
- havsalt og pepper
Slik gjør man:
- Kok de grønne bønnene i 2 min i lettsaltet vann og noen dråper rapsolje. La dem renne av og avkjøl i en sil.
- Gjør i stand salat og anrettt på en tallerken med bønnene.
- Stek osten i olivenolje på høy varme i en teflonpanne.
- Anrett osen på salaten.
- Strø valnøtter over salaten med dressingen og lavendel.
- Bland alle ingrediensene i vinaigretten
Næringsinnhold pr. porsjon (halv porsjon)
Energi 253 kcal
Protein 8,9 g
Fett 16,8 g
Karbohydr 20,4 g
Kostfiber 6,1 g
Kostfiber 6,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar