Glutenfri pizza med parmaskine og artisjokkhjerter



Du trenger (For 9 personer)
  •  1½ dl fint kokosmel
  • 4 dl mandelmel
  • 1 ts bakepulver
  • 4 egg
  • 3 ss olivenolje
  • 1 dl kokosmelk
  • 1 ss fiberhusk 
Saus
  • ½ boks skinnfrie tomater
  • ½ boks tomatpuré
  • 1 ts oregano
  • 1 ts basilikum
  • ¼ finhakket chili
  • ¼ ts havsalt 
  • ¼ ts nykvernet pepper   
 Fyll
  • 100 g frisk ananas
  • 1 pakke parmaskinke
  • 5 artisjokkhjerter (boks) 
  • 80 g revet ost 
Slik gjør man:
  1. Bland alle ingrediensene til bunnen, og kjevle den ut på en stekeplate. Stek den i 10 minutter på 175 grader varmluft.
  2. Bland ingrediensene til sausen, og gi dem et oppkok. Smør sausen ut over bunnen, og skjær opp ananas, artisjokk og parmaskinke.
  3. Ha de siste ingrediensene på pizzaen, og stek den i 15 minutter ved samme varme.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi:            298,8 kcal
Protein:            20,2 g
Karbohydrat:      8,8 g
Fett:                 20,6 g
Kostfiber:           5,6 g

Kommentarer